Lastige vragen? Wij helpen jou graag verder opweg

12987190_1002979833072549_48717040679502
Samen maken we dieradministratie makkelijk en 100% waterdicht

Of het nou gaat om een vraag of een goede suggestie voor Gribb, wij staan voor je klaar!

Wij proberen zoveel mogelijk om je nog dezelfde dag antwoord te geven. Naast dat je ons mag bellen of mailen is het ook mogelijk om je vraag per what's app of chat te stellen.

Wil je toch eerst kijken of je er zelf uit komt? Ga dan naar Antwoorden, tips & tricks.

Klanttevredenheid

Elke dag een beetje beter

decorative-thumb-up-flat-design_23-21476

"Wij luisteren naar de klanten.

Weten wij iets niet zo goed? Dan gaan wij op onderzoek uit, want wij willen als specialist met jou praten."

Jessica Zuurmond

Veelgestelde vragen

Is overstappen naar Gribb makkelijk?


Zeker! Overstappen naar Gribb is net zo makkelijk als de dieren melken. Zit je nu bij een ander managementprogramma of vul je trouw je diergegevens in via RVO, dan is overstappen naar Gribb hoe dan ook een fluitje van een cent. Doorloop bij je aanmelding een simpel stappenplan en alles wordt klaargezet om met Gribb te starten. Toch wat extra hulp nodig? We helpen je graag.
Hoe verwerkt Gribb mijn meldingen?


Je pakt je telefoon, opent de Gribb app en maakt een melding. En dat is eigenlijk alles wat jij hoeft te doen. Terwijl jij weer verder kunt, gaat Gribb direct voor je aan de slag. We controleren de meldingen en sturen ze automatisch door naar RVO als dat nodig is. Hoe handig!
Op welke toestellen is Gribb beschikbaar?


Uiteraard heb je een smartphone. Dat mag een superhippe zijn, of gewoon eentje die exact doet wat hij moet doen. Om gebruik te maken van Gribb moet je smartphone draaien op iOS (vanaf versie 9.0) of Android (vanaf versie 5.0). De Gribb app is zowel te vinden in de App Store als in Google Play . Gribb is natuurlijk ook gewoon via web toegankelijk. Let hierbij wel op de internetbrowser die je gebruikt. Zelf vinden we Chrome of Safari erg fijn werken. Edge of Internet Explorer (standaard ingestelde browsers van Microsoft) zijn wat minder vriendelijk voor Gribb.
Hoe kan ik Gribb opzeggen?


Jammer dat je Gribb wilt opzeggen. Maar hé, we willen alles makkelijk maken en dus ook opzeggen. Stuur even een e-mail naar help@gribb.nl. Vermeld hierbij dat het om een opzegging gaat, je bedrijfsnaam en de reden van opzeggen. Je ontvangt vervolgens een bevestiging per e-mail. Zit je in de eerste maand, dan gebruik je Gribb gratis. Goed om te weten, we sluiten je niet automatisch over naar een betaalde versie als de maand voorbij is. De app laat de keuze aan jou. Maar wij hopen natuurlijk dat je Gribb net zo´n feestje vindt als wij.

"Gebruiksvriendelijk managementprogramma, met ontzettend enthousiaste en vriendelijke medewerkers."

.

Staat jouw vraag hier niet tussen? In ons Help Center vind je nog veel meer vragen & antwoorden.

modern-call-center-design-flat-style_23-
Contact

Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar via telefoon, e-mail, what's app en chat.

Stuur gerust een bericht buiten kantoortijden. Je ontvangt dan een bericht wanneer er een antwoord voor je klaarstaat.