window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L2EDE3GKG8');

Menu

Hulpmiddelen

We hebben een aantal hulpmiddelen die je perfect helpen op de werkplek:

De reader C-One2 LF Agrident

Klein, compact, stof- en waterdicht en hartstikke robuust. Meer technische gegevens zoals Android 8 en de fantastische scan eigenschappen door RFID LF AGRIDENT, zijn er natuurlijk ook. Plus een superstevige beschermhoes en aansluiting voor de stokantenne.

De stokantenne

Deze is voor op de reader om zo nog sneller en gemakkelijker oormerken en bolussen uit te lezen. De stokantenne is een externe RFID-staaf van 75 cm die is aangesloten op de industriële connector aan de bovenkant van de reader (C-One2 LF Agrident) en stelt de gebruiker in staat om de tagkwaliteit of bolusmeting op afstand van het dier uit te voeren.

Het Docking station voor C-One2

Een dockingstation is een oplaadstation waar jij je C-one kunt opladen. Let er wel op dat dockingstations net als kabels een speciale uitgang hebben die niet voor iedere smartphone geschikt is. Zo is deze speciaal ontwikkeld voor de C-one2 en niet geschikt voor Apple, en Android smartphones.