Samen maken we dieradministratie makkelijk en 100% waterdicht

Why?

Wij willen een 100% waterdichte dieradministratie. 

Omdat zelfstandig administreren een feestje is!

Wij maken gebruiksvriendelijke en tijdbesparende oplossingen.

Zodat jij tijd overhoudt voor andere leuke dingen.

How?

We starten met het automatiseren van de dieradministratie.

Zodat jij kan administreren met een glimlach.

What?

12987190_1002979833072549_48717040679502
“De dieradministratietool
voor agrariërs.”

Steeds meer agrariërs zien de meerwaarde van dieradministratie. Daarom willen wij het jou makkelijker maken om alle kenmerken van jouw dieren te kunnen administreren. 

De applicatie van Gribb is een zeer eenvoudig te gebruiken hulpmiddel. Het helpt je om elk kenmerk van jouw dieren te registreren. Geboortedatums, dekken, drachtstatus, gewichten, groei, gezondheid en nog vele andere mogelijkheden liggen voor het oprapen. Het beste van alles komt nu: je data worden direct opgeslagen in de cloud én doorgegeven aan RVO.

3

“Met administreren haal je meer uit je bedrijf, vinden wij.”

Daarom vinden we dat iedereen in staat moet zijn om het eenvoudige administreren uit te proberen. Kijken hoe het bevalt. Maar waar kun je zoiets vinden? 

schaap 6.jpg
“Iedereen roept het, wij
doen het.”

Dat is de reden dat we een tool hebben gebouwd die je dieradministratie extreem eenvoudig maakt. Iedereen roept het, wij doen het.

Maar we zijn superambitieus! We willen nog veel meer toepassingen gaan bedenken die ervoor zorgen dat het administreren van jouw diergegevens makkelijker en leuker wordt dan ooit. Denk aan een superhandige reader op je telefoon, of een koppeling met je veevoederbedrijf die je een notificatie stuurt voor het bestellen van jouw veevoer. En wie weet verzinnen we ooit nog een innovatieve automatische administratie?

Maar eerst... Op dit moment richten we ons bij Gribb volledig op de dieradministratie. Doel is om ervoor te zorgen dat jij geen enkele zorg hebt over je administratie, zodat je kan doen wat je het liefste doet met je werk én met je leven.

“Makkelijk
administreren!”
geit.jpg