window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L2EDE3GKG8');

Menu

Over ons

Nuchterheid kun je niet genoeg hebben. En al zeker niet als veehouder. En precies vanuit dat principe, volgens die filosofie is Gribb ontwikkeld.

Gribb is bedacht door Jessica Zuurmond (1995). Een ambitieuze boerendochter die van aanpakken weet. Ze ontwikkelde Gribb nadat ze merkte dat de dierenadministratie voor veel boeren een enorme tijdrovende klus was.

“Waarom moet iets zo ongelofelijk veel tijd kosten plus een grote kans op fouten? Terwijl dat ook heel simpel kan?”

Als dochter in een boerenfamilie wist Jessica als geen ander dat tijd een kostbaar goed is. En met Gribb is deze geboren onderneemster dan ook vast van plan om daar een wezenlijke bijdrage aan te leveren. Dat is haar missie. En dus onze missie!

Gribb werkt fantastisch! Dat zullen onze klanten direct met je eens zijn. Functioneel, gebruiksvriendelijk. Maar vooral: het bespaart je enorm veel tijd.

Vanuit die gedachte doen we alles. Die missie is aanwezig in het hele team. Of dat nu bij de softwareontwikkelaars is vanachter hun pc of bij Jessica zelf wanneer ze dagelijks op pad is door heel Nederland en daarbuiten om Gribb te presenteren.

Bij Gribb zorgen we er voor dat je dierenadministratie zo eenvoudig is uit te voeren dat wanneer je er mee werkt je verbaasd bent dat je het niet eerder wist.​