window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L2EDE3GKG8');

Menu

Groepen of kuddes?

Het komt vaak voor dat dieren in een groep lopen. Denk aan een groep schapen in de wei. Deze dieren wil je in een groep kunnen plaatsen zodat je daarna makkelijk een groepsmelding kunt geven. Super handig toch?

Want stel nou:
Je wilt een afdeling lammeren behandelen voor longontsteking: je hoeft slechts de groep te selecteren, en je kunt je behandeling in één keer voor 25, 50 of zelfs 300 dieren tegelijk registreren. En dat kan natuurlijk ook via de app op je telefoon. Hiervoor is het zelfs niet altijd nodig om een reader bij de hand te hebben.

Deze medicatiegift is trouwens slechts een voorbeeld. Want Groepen kun je overal voor inzetten: kenmerk geven, gewicht toekennen, melkgift toekennen.

De groepen kunnen ook samengevoegd worden, als bijvoorbeeld afdelingen worden samengevoegd naar een andere stal. Of als twee groepen in verschillende weides lopen en samengevoegd worden naar een grote weide.

De groepen zijn ook te raadplegen op de computer. Waar ook weer op gefilterd en gesorteerd kan worden.

Wat we allemaal nog meer bijhouden in Gribb?