window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L2EDE3GKG8');

Menu

Zo werkt het…

Steeds meer agrariërs zien de meerwaarde van een online dieradministratie. Gribb maakt het makkelijk om alle kenmerken van jouw dieren handig te kunnen administreren en bij te houden.

De applicatie van Gribb is een zeer eenvoudig te gebruiken hulpmiddel. Het helpt je om elk kenmerk van jouw dieren te registreren. Geboortedatums, dekken, drachtstatus, gewichten, groei, gezondheid en nog vele andere mogelijkheden liggen voor het oprapen.

Het beste van alles komt nu: je data worden direct opgeslagen in de cloud én doorgegeven aan RVO. Niet voor niets zeggen veel boeren die jou al voorgingen: 'Had ik dat maar eerder geweten!'

Gribb in een aantal eenvoudige stappen

Gribb op je boerenbusiness
  • Je dieradministratie in één klik!
  • Scan oormerken eenvoudig met de scanner
  • Alle gegevens (ook via mobiel) direct doorgezet naar RVO
  • Altijd een actueel inzicht in je Boeren Business
  • Gebruiksvriendelijke management & rapportage tools
  • Maatwerkoplossingen voor jouw bedrijf
  • Al vanaf € 4,- per maand en € 0,08 per dier
Probeer Gribb 1 maand gratis!
Proberen

Download de Gribb app

Beschikbaar voor alle gangbare merken zoals iPhone, Samsung, Hauwei, Oneplus, LG, etc.

Geen reader bij de hand? Geen probleem! Met je telefoon kun je net zo makkelijk meldingen vastleggen. Ook deze data wordt meteen toegevoegd in de database en kun je dus direct terugvinden op je telefoon, reader en computer. 

Scan oormerk

Scan met scanner of app op mobiele telefoon

Diernummer gescand? Je scant het levensnummer en voegt direct medicijn, gewicht of conditiescore toe. Gribb plaatst de toegevoegde data meteen in de database. Dan vind je de gegevens direct terug op je telefoon, reader en computer.

Verzend data

Meteen versturen naar de RVO. Of je nu wel of geen internet hebt

Ontvang een notificatie als je melding niet juist is. Is de melding wel juist? Dan sturen wij de meldingen direct door naar RVO.

Scan met scanner of app op je mobiele telefoon. Ben je op stal, in de wei of zelfs op de heide met je kudde en heb je geen internetverbinding? Geen probleem. Het systeem zal je data versturen zodra hij verbinding heeft.

Veelgestelde vragen

Werkt Gribb op alle computers en telefoons?

+
Uiteraard heb je een smartphone. Dat mag een superhippe zijn, of gewoon eentje die exact doet wat hij moet doen. Om gebruik te maken van Gribb moet je smartphone draaien op iOS (vanaf versie 9.0) of Android (vanaf versie 5.0). De Gribb app is zowel te vinden in de App Store als in Google Play .
 
Gribb is natuurlijk ook gewoon via web toegankelijk. Let hierbij wel op de internetbrowser die je gebruikt. Zelf vinden we Chrome of Safari erg fijn werken. Edge of Internet Explorer (standaard ingestelde browsers van Microsoft) zijn wat minder vriendelijk voor Gribb.

Hoe verwerkt Gribb mijn meldingen?

+
Je pakt je telefoon of reader, opent de Gribb app en maakt een melding. En dat is eigenlijk alles wat jij hoeft te doen. Terwijl jij weer verder kunt, gaat Gribb direct voor je aan de slag. We controleren de meldingen en sturen ze automatisch door naar RVO als dat nodig is. Hoe handig!

Kan ik het helemaal zelf installeren?

+
Zeker! Overstappen naar Gribb is net zo makkelijk als de dieren melken. Zit je nu bij een ander managementprogramma of vul je trouw je diergegevens in via RVO, dan is overstappen naar Gribb hoe dan ook een fluitje van een cent.
 
Doorloop bij je aanmelding een simpel stappenplan en alles wordt klaargezet om met Gribb te starten. Toch wat extra hulp nodig? We helpen je graag.

Hoe kan ik opzeggen?

+
Jammer dat je Gribb wilt opzeggen. Maar hé, we willen alles makkelijk maken en dus ook opzeggen. Stuur even een e-mail naar help@gribb.nl. Vermeld hierbij dat het om een opzegging gaat, je bedrijfsnaam en de reden van opzeggen. Je ontvangt vervolgens een bevestiging per e-mail.
 
Zit je in de eerste maand, dan gebruik je Gribb gratis. Goed om te weten, we sluiten je niet automatisch over naar een betaalde versie als de maand voorbij is. De app laat de keuze aan jou. Maar wij hopen natuurlijk dat je Gribb net zo´n feestje vindt als wij.