window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L2EDE3GKG8');

Menu

Schapenhouders

Als schapenhouder ben je in Nederland verplicht om talloze gegevens te delen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Dat doe je waarschijnlijk al jaren, maar wat je misschien nog niet wist is dat het veel sneller kan. Met Gribb ben je volledig in control met je dierenadministratie. Niet ’s avonds nog, wanneer je het liefst even de voeten omhoog zou willen doen. Of in het weekend. Maar direct, live op stal of in de wei. En daar heb je niet eens een internetverbinding voor nodig. 

Wees eerlijk; je moet het toch doen. En dan is het wel zo fijn als het ook lekker vlot gaat en jij tijd bespaart, nietwaar? Dat vinden we niet alleen zelf. Maar vraag het anders gerust aan je collega’s die al met ons werken.

Eigenlijk, en dan zijn we heel eerlijk hoor, eigenlijk ben je knettergek als je nog níet met ons werkt. Wie wij zijn? Wij zijn Gribb. En wij zorgen dat jouw dierenadministratie wel zo eenvoudig is uit te voeren dat wanneer je er mee werkt je verbaasd bent dat je het niet eerder wist. 

Wil je weten wat de software van Gribb allemaal voor jou kan regelen? Meld je direct aan en probeer Gribb één maand gratis. Wedden dat je niet meer terug wilt?