window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L2EDE3GKG8');

Menu

Wat houden we allemaal voor je bij?

We vertellen je graag waarom het bijhouden van jouw dieradministratie (en meer!) zo prettig is. Hoe super onze hardware werkt. En wat ons programma voor jou oplost. Maar laten we eens beginnen bij het begin...

RVO Meldingen

Geboorte, aanvoer, afvoer, en dood. Al deze meldingen en nog veel meer zijn verplicht om door te geven aan RVO. Deze meldingen kun je dan ook doorgeven via onze app op je telefoon of onze reader. Ook kun je meldingen intrekken via Gribb.

Uiteraard worden de benodigde vervoers- en VKI-documenten gemaakt bij aan- en afvoer van dieren. Als boer moet ons hiervoor machtigen. We helpen je hier graag bij. Alle deze meldingen zijn in te zien op de computer. Ook worden de gegevens opgeslagen in de database. 


Analyses

Op de computer kun je vervolgens analyseren door gegevens met elkaar te combineren en te filteren. Dit geldt voor alle gegevens. Op de computer hebben we een soort archief bak gecreëerd, waar de boer alle gegevens met elkaar kan vergelijken. Op die manier kan hij altijd een lijst maken naar eigen smaak. Deze lijst kan ook weer gebruikt worden om dieren uit te selecteren op stal met de reader.

Wat houden we nog meer voor je bij?

En weet je wat helemaal top is? Binnenkort komen er nog veel meer features bij! Wat dacht je van zaken als:

  • Financiële administratie
  • Mestboekhouding
  • Fokkerij

Meld je direct aan en mis niks!